MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HANEDA HAVALİMANI’NDA MUCİZE!
Havacılık Haberleri
2 Ocak 2024 Salı 17:40

HANEDA HAVALİMANI’NDA MUCİZE!

Son dakika! Tokyo Haneda Havalimanı’nda Sahil Güvenlik uçağına çarpan Japon Hava Yolları uçağında bulunan 359 yolcu başarılı bir tahliye işlemiyle kurtarıldı. Tahliyeden yeni görüntüler geldi. İşte o anlar…

Japan Airlines’ın JL 516 seferinde 359 yolcu bulunuyordu. Uçak Haneda Havalimanı’na inişte büyük bir kaza yaşadı. Sahil Güvenlik uçağıyla çarpışan uçak, bir anda alev topuna döndü. Ancak kabin ekibinin yerinde müdahalesiyle büyük can kayıplarıyla sonuçlanabilecek bu kaza, yolculardan hiç kimsenin hayatını kaybetmemesiyle sonuçlandı.

Yanarak kullanılamaz hale gelen uçaktan 359 yolcudan tümü sağ salim kurtulmayı başardı.

Bu görüntüde uçağın sağ tarafından tahliye işlemi görülüyor. Görüntüde ana iniş takımlarının çöktüğü görünüyor, motordan ise hala kıvılcımlar çıkıyor.

‘HANEDA’DAKİ MUCİZE’

Tokyo’daki uçak kazası, bu kadar büyük ve ciddi bir kazada yolcu uçağında sıfır can kaybıyla atlatılması bakımından ‘Mucize’ olarak nitelendiriliyor. Kaza şimdiden ‘Haneda’daki Mucize’ olarak havacılık literatürüne geçti. Kaza, havacılık tarihinde tüm yolcuların ve mürettebatın uçağı güvenli bir şekilde tahliye ettiği anıtsal bir an olarak hafızalara kazındı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air