MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAVACILIĞIN GELECEĞİ İSTANBUL’DA MASAYA YATIRILIYOR
Havacılık Haberleri
8 Kasım 2022 Salı 12:59

HAVACILIĞIN GELECEĞİ İSTANBUL’DA MASAYA YATIRILIYOR

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından, Pegasus Hava Yolları ev sahipliğinde düzenlenen “IATA Wings of Change Europe (WoCE)” etkinliği İstanbul’da bugün başladı. Zirvede havacılığın iki yıllık pandemi süreci ve bugünü masaya yatırılıyor

Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte IATA Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane ile IATA Genel Müdürü Willie Walsh ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Güliz Öztürk birer konuşma yaptı.

Zirvede, havacılık sektörünün pandemi döneminde yaşadığı zorluklar, pandeminin sona ermesiyle tekrar canlanan sektörün son geldiği nokta ve yakın gelecekte yaşanması beklenen gelişmeler ele alınıyor.

IATA Wings of Change Europe etkinliğine Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Genel Müdür Bilal Ekşi, genel müdür yardımcıları, Sunexpress Genel Müdürü Max Kownatzki ile Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ile Türk havacılık şirketi temsilcileri ile yurt dışından üst düzey havacılık profesyonelleri katılıyor.

Ayrı paneller şeklinde devam eden etkinlikte IATA Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane ile IATA Genel Müdürü Willie Walsh basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Nane ve Walsh’un havacılık sektörünün geçtiği süreçle ilgili açıklamaları Haberair.com’da olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air