MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAVALİMANINDA İLGİNÇ UYARI: TARTIŞMA BAŞLADI
Dünyadan
21 Ekim 2024 Pazartesi 13:09

HAVALİMANINDA İLGİNÇ UYARI: TARTIŞMA BAŞLADI

Yeni Zelanda’daki bir havalimanı çok ilginç uygulama başlattı. Terminalde asılan tabelalardaki, ‘Sarılmak için 3 dakikanız var’ yazısı büyük tartışmalara sebep oldu.

Yeni Zelanda’daki Dunedin Havalimanı’nda bulunan ‘sarılmalara üç dakikalık sınır’ getiren uyarı tabelası, dünya çapında tartışmalara yol açtı. Terminalin yolcu bırakma bölgesinde yer alan uyarı tabelasında, “Daha sevgi dolu vedalar için lütfen otoparkı kullanın” ifadesi de yer alıyor.

YOLCULAR İSYAN ETTİ

Sosyal medyada viral olan tabela, zaman sınırını ‘insanlık dışı’ bulan bazı kullanıcılar tarafından sert şekilde eleştirildi. Kullanıcılardan bazıları çoğu havalimanında yolcu bırakma bölgelerinin parayla hizmet verdiğini belirterek, 3 dakika sınırlamasına rağmen alanın ücretsiz olmasını olumlu buldu. Bazı kişilerse, “Sarılmaya zaman sınırı koyamazsınız” diyerek isyan etti.

Uygulamanın yolcu trafiğinin yoğun olduğu başka havalimanlarında da uygulanması gerektiğini belirten kullanıcılar da oldu.

Dunedin Havaalanı CEO’su Daniel De Bono, tabelayı “20 saniyelik bir kucaklamanın aşk hormonu oksitosinin patlamasına yeteceğini gösteren bilimsel çalışmayı” örnek göstererek savundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air