MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HEAŞ İLE REDSTAR SÖZLEŞME İMZALADI
Havacılık Haberleri
13 Eylül 2021 Pazartesi 20:37

HEAŞ İLE REDSTAR SÖZLEŞME İMZALADI

HEAŞ ile REDSTAR Havacılık Hizmetleri AŞ arasında sözleşme imzalandı. Sözleşme kapsamında; Genel Havacılık apronuna komşu bölgede yaklaşık 6 bin metrekare büyüklüğündeki arazi, 20 yıllığına REDSTAR Havacılık Hizmetleri AŞ'ye kiralandı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Meydan Otoritesi ve İşletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) ile REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş arasında uçak bakım hangarı ile hangar apronu yapımı ve işletilmesi konusunda arazi kiralanmasına ilişkin sözleşme imzalandı. Sözleşme kapsamında, Genel Havacılık apronuna komşu bölgede yaklaşık 6 bin metrekare büyüklüğünde arazi, 20 yıllığına REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş.’ye kiralandı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan HEAŞ Genel Müdürü Hüseyin Sağlam, imzalanan sözleşmeyle havalimanına yabancı yatırımcıların da ilgisinin arttığını kaydetti. İmzalanan bu sözleşmeyle, havalimanına yabancı yatırımcıların da ilgisinden memnuniyet duyduğunu, pandeminin devam ettiği dönemde de yatırımların sürmesinin sevindirici olduğunu ve uluslararası şirketlerin Sabiha Gökçen Havalimanı’nın gelişimine ve büyümesine olan inancın perçinlendiğini ifade eden Sağlam, "HEAŞ ile REDSTAR arasındaki bu iş birliğinin uzun soluklu olmasını diler, kendilerine çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Emre Dursun da konuyla ilgili olarak, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Öncelikle Türkiye, ardından da kurumlar adına imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Dursun, "Pandemi şartlarının sektörü derinden etkilediği bugünlerde, ülkemiz havacılık sektörü dinamiklerine olan inancımız çerçevesinde istihdam ve döviz girdisi yaratacak bu projeye imza atmaktan gurur duyduk. Süreç içerisinde bizlere destek ve anlayışını esirgemeyen sayın Hüseyin Sağlam beyefendi ve tüm HEAŞ ailesine teşekkürlerinizi sunarız.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air