MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HOSTES ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
Havacılık Haberleri
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:51

HOSTES ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Antalya'da 2 ay önce özel bir havayolu şirketinde kabin memuru(hostes) olarak çalışmaya başlayan Merve Girişmek (25), erkek arkadaşı Batuhan Canbak (23) tarafından başından vurularak öldürüldü. Katil zanlısı Canbak aynı silahla 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Korkunç olay Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta dün meydana gelen olayda, Ankara'da bir markette çalışan Batuhan Canbak, Antalya'ya kız arkadaşı Merve Girişmek ile görüşmek için geldi. Sabah’tan Erdoğan ÖZTÜRK’ün haberine göre, Batuhan Canbak ile Merve Girişmek arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Canbak, yanında bulunan silahla Merve Girişmek’i ensesinden vurdu. Ardından olay yerinden 300 metre uzaklaştıktan sonra aynı silahla başına ateş etti. Silah sesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Merve Girişmek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Batuhan Canbak da öldü.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Korkunç cinayetin ardından Merve Girişmek'in cenazesi yakınları tarafından alınarak Ankara'ya götürüldü. Aslen Karabük'lü olan Merve Girişmek'in ailesinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Cinayeti öğrenen babası Dursun Girişmek ve aile üyeleri gözyaşlarına boğuldu. Girişmek ailesi kızlarının Ankara'da üniversite okuduktan sonra hayali olan uçuş hostesliği mesleğine Antalya'da 2 ay önce başladığını kaydetti.

OTOBÜSLE GELİP VURMUŞ

Batuhan Canbak'ın ise Ankara'da zincir markette çalıştığı öğrenildi. Otobüsle Antalya'ya geldikten sonra Merve Girişmek ile görüşmesi sırasında tartışma çıktığı, ardından cinayet ve intihar olayının meydana geldiği öğrenildi. Batuhan Canbak'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldü. Canbak'ın silahının ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aırman
 5 Ağustos 2023 Cumartesi 14:15
Al işte kadın şiddetine bir örnek aileler çocuklarınıza sahip çıkın yoksa böyle saçma ilişkiler var olmaya dewam edecektir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air