MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
KALYONCU HATAY’DA ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Türkiye'den
27 Ağustos 2023 Pazar 20:04

KALYONCU HATAY’DA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

İGA İstanbul Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, Hatay İGA konteyner kentinde çocuklarla buluştu. Kalyoncu, Türkiye Tasarım Vakfı tarafından organize edilen Finlandiyalı tasarım okulu Arkki Türkiye'nin tasarım atölyesine gönüllü mimar ve kentsel tasarımcılarla birlikte katıldı.

HATAY HAVALIMANI’NI 96 SAAT İÇERİSİNDE HAZIR HALE GETİRDİ

İGA İstanbul Havalimanı, deprem sonrası yaraların sarılması için ilk günden beri çalışmalara başladı ve hasar gören Hatay Havalimanı’nın pistini 96 saat içinde hazır hale getirdi. İGA ayrıca, 2 bin 100 kişinin barınacağı konteyner kenti Mart ayında hizmete açtı.

Burada yaşayan çocukların psiko-sosyal gelişimleri için çeşitli programların hayata geçirildiği konteyner kenti, dün beraberinde Türkiye Tasarım Vakfı üyeleri ve Finlandiya merkezli tasarım okulu Arkki eğitmenlerinin de bulunduğu bir ekiple ziyaret eden Kalyoncu, “Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için elimizden gelen katkıları sürdürmeye devam ediyoruz. Bir yandan da ayağa kalktığında daha yaşanabilir bir Hatay’ın güzelliğini korumaları için Hataylı çocuklarımızın mimarlık ve çevre bilincini geliştirecek olan tasarım atölyelerini sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air