MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
KEMAL ÜNLÜ’NÜN YERİNE KÜRŞAD KOÇAK ATANDI
Havacılık Haberleri
22 Haziran 2020 Pazartesi 22:04

KEMAL ÜNLÜ’NÜN YERİNE KÜRŞAD KOÇAK ATANDI

TAV Havalimanları Holding A.Ş.’de çok önemli atamalar gerçekleşti. TAV Havalimanları Holding A.Ş.’de Grup Başkanı-İşletmeler (COO) görevini yürütmekte olan Kemal Ünlü’nün yerine Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak atandı

TAV Havalimanları Holding A.Ş. ve Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. bünyesinde 1 Temmuz 2020 tarihinden geçerli olmak üzere bazı değişikliklere gidildi.

Buna göre, TAV Havalimanları Holding A.Ş.’de Grup Başkanı-İşletmeler (COO) görevini yürütmekte olan Kemal Ünlü, TAV Havalimanları Holding ‘CEO Danışmanı’ olarak atandı.

Kemal Ünlü

Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Genel Müdür görevini yürütmekte olan Kürşad Koçak, TAV Havalimanları Holding A.Ş. Grup Başkanı –İşletmeler(COO) olarak atandı. Koçak, Yurt İçi ve Yurt Dışı Terminal/Havalimanı İşletmelerinin tüm operasyon ve faaliyetleri ile Havaş Havaalanı Yer Hizmetleri A.Ş’den sorumlu olacak.

Kürşad Koçak

SIRRI METE ERNA VEKALATEN HAVAŞ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekte olan Sırrı Mete Erna, Havaş Havaalanı Yer Hizmetleri A.Ş.’de ‘Genel Müdür’ görevine vekaleten atandı.

Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görevini yürütmekte olan Engin İdemen, Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de ‘Satış ve Pazarlama Koordinatörü’ olarak atandı.

Haberair.com-ÖZEL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air