MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
LÜKS CİPTE ÇEK VE 70 BİN TL BULUNDU
Türkiye'den
24 Ocak 2019 Perşembe 18:32

LÜKS CİPTE ÇEK VE 70 BİN TL BULUNDU

Atatürk Havalimanı otoparkında kilitli olmayan lüks bir cipte yüksek miktarda çek ve yaklaşık 70 bin lira değerinde Türk Lirası ile döviz bulundu

Atatürk Havalimanı otoparkında bu sabah özel güvenlik görevlilerinin yaptığı rutin kontroller sırasında, kapısının kilitli olmadığı fark edilen Range Rover marka cipte yüksek miktarda çek ve yaklaşık 70 bin lira değerinde Türk Lirası ile döviz bulundu.

İç hatlar otoparkında rutin devriye görevini yapan TAV Özel Güvenlik görevlileri, 34 BRL 40 plakalı beyaz renk lüks bir cip kapılarının kilitlenmediğini tespit etti. Bunun üzerine araçta inceleme yapan görevliler, arka koltukta siyah renkli bir çanta buldu. Yapılan incelemede çantadan 2 milyon 791 bin TL değerinde çek, 34 bin 925 TL, 5 bin 914 Dolar, 1016 Moldova para birimi Leyi çıktı.

ARAÇ SAHİBİNE ULAŞILAMADI

Araç sahibini bulmak için terminal içerisinde yapılan anonslar da sonuç vermeyince çanta ve içindekiler tutanak altına alınarak TAV Kayıp Eşya Ofisine teslim edildi. Sabah saatlerinde bırakıldığı tespit edilen aracın sahibini bir inşaat şirketinde yönetici olduğu ve adının B.N. olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air