MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MH370 NETFLIX’TE DİZİ OLUYOR
Havacılık Haberleri
19 Şubat 2023 Pazar 13:10

MH370 NETFLIX’TE DİZİ OLUYOR

Kula Lumpur-Pekin seferini yaparken esrarengiz bir şekilde kaybolan ve bugüne kadar enkazı bulunamayan Malezya Havayolları’nın MH370 sefer sayılı uçağı, Netflix’e belgesel dizi oluyor. Fragmanı yayınlanan dizi 8 Mart’ta yayına girecek

Malaysia Airlines MH370'in ortadan kaybolmasıyla ilgili hikaye Netflix’de belgesel dizi oluyor. 8 Mart’ta gösterilecek belgeselin fragmanı yayınlandı.

Dünya havacılık tarihinin en gizemli olaylarından olan Malezya Hava Yolları’nın MH370 sefer sayılı uçağı, Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken birden bire radardan kaybolmuştu. Uçağın enkazını bulmak için Avustralya'nın batısındaki Hint Okyanusu'ndan Orta Asya'ya kadar uzanan bölgede arama çalışmaları yapılmasına rağmen aradan geçen 9 yılda uçağın izine rastlanmadı. Boeing 777 tipi uçakta 227 yolcu ile 12 kişilik mürettebat bulunuyordu.

8 Mart 2014'te Malaysia Airlines’in 370 sefer sayılı uçağı radardan kayboldu. Bu olay dünya havacılık tarihinde ‘MH370’in kaybolması’ olarak adlandırılıyor. Uçak, 8 Mart 2014'te Kuala Lumpur'dan Pekin'e uçuyordu.

Netflix, son on yılın en büyük gizemlerinden birine odaklanarak MH370’i belgesel haline getirdi. Belgeselin resmi fragmanı yayınlandı.

Üç bölümden oluşan ve yedi ülkede geçen dizi, uçağın kaybolduğu geceyi yeniden kurgulayacak. Belgeselde ayrıca, dokuz yıl sonra bir açıklama umudundan vazgeçmeyi reddeden yolcuların aileleri, bilim adamları, gazeteciler ve dünyanın dört bir yanından diğer kişilerle yapılan röportajlar da yer alacak.

MH370, 8 Mart'ta yayınlanacak.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air