MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR
Türkiye'den
29 Mart 2022 Salı 10:42

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Son dakika: Motorin fiyatlarına indirim geliyor! Petrol fiyatlarındaki düşüşte, Rusya ile Ukrayna heyetlerinin İstanbul’da bir araya gelmeleri ve olumlu mesajlar etkili oldu. Peki motorinde ne kadarlık bin indirim bekleniyor? Benzine de indirim gelecek mi? İşte beklenen indirim oranı...

Brent petrol fiyatlarında geri çekilme yaşanmasının ardından, motorin ve benzin fiyatları başta olmak üzere akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre, bu gece yarısından motorin fiyatı için indirim gelmesi bekleniyor. Petrol fiyatlarında gerilemede, Rusya ile Ukrayna müzakere heyetlerinin bir sonraki toplantısının İstanbul`da yapılacağı konusunda mutabık kalınması ve gelen iyimser mesajlar etkili oldu.

Rusya - Ukrayna krizinde müzakere mesajlarının güçlenmesi sonrası petrol fiyatları geriledi. Bununla beraber motorin ve benzin fiyatı başta olmak üzere akaryakıt ürünlerinde indirim beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatları için beklenen indirim miktarı...

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre, Çarşamba gününden geçerli olmak üzere motorin fiyatları için indirim yapılması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, 30 Mart 2022 gününden itibaren motorin için 1.55 TL indirim bekleniyor. Aynı tarihte benzin grubunda fiyat değişikliğinin olmayacağı öngörülürken, petrol fiyatlarındaki düşüşe paralel benzin tarafında da indirim bekleniyor.

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmaların sona ermesi için müzakere heyetlerinin İstanbul'da yapılması barış umutlarını yeşertti. Bununla beraber geçtiğimiz hafta 123 dolara yükselen petrol fiyatları 110 doların altına düştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air