MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
O TGS ÇALIŞANLARI YENİ ÜNİFORMALARI GİYECEK
Havacılık Haberleri
27 Şubat 2019 Çarşamba 20:02

O TGS ÇALIŞANLARI YENİ ÜNİFORMALARI GİYECEK

Türk Hava Yolları ve Havaş ortaklığıyla kurulan yer hizmetleri şirketi TGS (Turkish Ground Services), İstanbul Havalimanı’nda yeni çehresiyle yolcuları karşılayacak

Türk Hava Yolları ve Havaş ortaklığıyla kurulan yer hizmetleri şirketi TGS (Turkish Ground Services), İstanbul Havalimanı’nda yeni çehresiyle yolcuları karşılayacak. 7 Nisan’da tam kapasite ile hizmet vermeye başlayacağı açıklanan İstanbul Havalimanı’nda İç ve Dış Hat CIP Salonları’nda görev yapacak Yolcu Hizmetleri Memurları, THY’nin yeni uçuş üniformalarını giyecek.

CIP Salonları’nda görev yapacak TGS çalışanlarının beden ölçüleri alındı ve üniformaları hazırlandı. Çalışanlar şimdi yeni kıyafetlerin provalarını yapıyor. Bilindiği gibi CIP Salonlarından Business Class seyahat eden yolcular ile Özel Yolcu Programlarında belli statüye sahip olan yolcular faydalanabiliyor. CIP Salonlarının yanı sıra Business Class kontuarlarında görev yapacak TGS çalışanları da yeni kıyafetleri giyecek. THY’nin yeni üniformaları İtalyan modacı Ettore Bilotta imzası taşıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air