MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
‘ONLAR SİZİ SEVDİKLERİNİZE ULAŞTIRINCA MUTLULAR’
Havacılık Haberleri
24 Mayıs 2020 Pazar 14:51

‘ONLAR SİZİ SEVDİKLERİNİZE ULAŞTIRINCA MUTLULAR’

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin bayram mesajını paylaşarak, "Filomuzdaki 300'den fazla uçağımız ilk kez bayram izninde. Mavi gökyüzünde kanat açmayı bekliyorlar "Nerede o eski bayramlar" dercesine. Çok yakında aynı gökyüzünde yeniden buluşmak üzere. Hayırlı Bayramlar" dedi

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında yurt içi ve yurt dışı tarifeli tüm uçuşların durması nedeniyle hava yolu şirketlerinin uçakları yerde bekletiliyor. Bayramlarda en yoğun günlerini yaşayan ülkemizin en değerli markası Türk Hava Yolları, Covid-19 salgını nedeniyle bu bayramda 300'ün üzerindeki uçağını uçuramıyor.

"ÇOK YAKINDA AYNI GÖKYÜZÜNDE YENİDEN BULUŞMAK ÜZERE"

Ramazan Bayramı münasebetiyle Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Filomuzdaki 300'den fazla uçağımız ilk kez bayram izninde. Mavi gökyüzünde kanat açmayı bekliyorlar "Nerede o eski bayramlar" dercesine. Çok yakında aynı gökyüzünde yeniden buluşmak üzere. Hayırlı Bayramlar" notuyla bayram mesajını içeren bir video paylaştı.

"ONLAR YAN YANA OLUNCA DEĞİL SİZİ SEVDİKLERİNİZE KAVUŞTURUNCA MUTLULAR"

Yahya Üstün'ün paylaştığı bayram mesajını içeren videoda ise, "Filomuzdaki 300'den fazla uçağımızın yerdeki ilk bayramı. Genelde tüm aile birlikte olunca mutlu olunur ama onlar için durum farklı. Çünkü onlar yan yana olunca değil sizi sevdiklerinize kavuşturunca mutlular. Gökyüzünde yeniden bir arada olacağımız günlerde buluşmak üzere. Ramazan Bayramınız kutlu olsun" sözleri yer aldı.

Türk Hava Yolları, 4 Haziran'da iç hat, 10 Haziran'da ise dış hat uçuşlarını başlatmayı planlıyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air