MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PİLOT ÇİFT GÖKYÜZÜNDEKİ KARŞILAŞMAYI ANLATTI
Havacılık Haberleri
29 Aralık 2021 Çarşamba 11:05

PİLOT ÇİFT GÖKYÜZÜNDEKİ KARŞILAŞMAYI ANLATTI

Biri Türk Hava Yolları diğeri Pegasus Hava Yolları’nda görev yapan Nurdan ve Oğuzhan Yararcan çifti, Basra Körfezi üzerindeki karşılaşmalarını anlattı. Karı-koca pilotlar İstanbul’a kadar yan yana uçmuştu.

Türk Hava Yolları’nda Airbus A330 uçaklarında ikinci pilot olarak görev yapan Nurdan Yararcan, Kuala Lumpur-İstanbul Havalimanı, Pegasus Hava Yolları’nda görev yapan kaptan pilot eşi Oğuzhan Yararcan ise Bahreyn-İstanbul Sabiha Gökçen seferinde görevdeydi. Eşinden 8 saat önce Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan havalanan Nurdan Yararcan, Basra Körfezi'ne geldiği sırada pilot eşi Oğuzhan Yararcan da Bahreyn’den havalandı. İki uçak aynı rotayı takip ederek İstanbul’a kadar birlikte uçtu.

‘EŞİM BANA EŞLİK ETTİ’

Gökyüzünde yaşadıkları büyük tesadüfü anlatan Nurdan Yararcan, “Ben Kuala Lumpur-İstanbul seferini yapıyordum. Oğuzhan’da Bahreyn-İstanbul seferini yapıyordu. Benim kalkışımdan yaklaşık 8 saat sonra Oğuzhan’da Bahreyn’den havalandı. Tırmandı… Uçaklarımız tesadüfen havada buluştu. Bir bakıma eşim bana eşlik etmiş oldu. Bizim için harika bir anı oldu” dedi.

‘EVİMİZE KADAR BERABER GELDİĞİMİZ BİR UÇUŞ OLDU’

Oğuzhan Yararcan da, “Ailemizde tabi aynı anda uçuşa gittiğimiz zamanlar oluyor. Geçtiğimiz gün çok tesadüfi keyifli bir uçuş gerçekleştirdik. Aynı anda aynı rotayı takip ederek İstanbul’a kadar bir uçuşumuz oldu Basra Körfezi üzerinde. Bir bakıma Nurdan’ı uçuşunda karşılayıp İstanbul’a evimize kadar beraber geldiğimiz bir uçuş gerçekleştirdik. Unutamayacağımız bir uçuş oldu” diye konuştu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air