MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PEGASUS BİLETLERİ ÜCRETSİZ AÇIĞA ALACAK
Havacılık Haberleri
10 Mart 2020 Salı 19:55

PEGASUS BİLETLERİ ÜCRETSİZ AÇIĞA ALACAK

Pegasus Havayolları, koronavirüs salgınının özellikle Avrupa kıtasında hızla yayılması üzerine yolcularına biletlerini ücretsiz olarak açığa alma imkanı tanıdı

GKORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE YAPILACAK BİLET İŞLEMLERİNDE MİSAFİRLERİMİZE SUNDUĞUMUZ AYRICALIKLAR” başlığı adı altında şirketin internet sitesinde yayınlanan duyuruda şu ifadeler er aldı:

“Koronavirüs (COVID-19) vakalarında yaşanan artış ile birlikte seyahat planlarında oluşan belirsizlik nedeniyle tüm dış hat ve Kıbrıs uçuşlarımız için misafirlerimize bilet değişikliği ve ücretsiz açığa alma hakkı sunuyoruz. Misafirlerimiz 31 Mart 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları şartıyla; aşağıda belirtilen kurallar dahilinde işlemlerini yapabilirler.

7 Mart 2020 ve öncesinde satın alınmış,  7 Mart 2020 – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında Dış hat ve Kıbrıs uçuşu olan misafirlerimiz, biletlerini 29 Ekim 2020 tarihine kadar olan bir uçuşla, değişiklik ücreti ödemeden varsa sadece yeni biletle ücret farkını ödeyerek değiştirebilir veya biletlerini 1 yıl içinde kullanmak üzere açık bilete ücretsiz olarak çevirebilirler.

İtalya, Irak, Iran ve Suudi Arabistan için sunduğumuz ücretsiz iptal ve değişiklik hakkı devam etmektedir.

Bilet işlemleri için, https://www.flypgs.com/bize-yazin sayfasından başvurunuzu yapabilir veya 0850 250 6702 numaralı ücretsiz çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

** Acenteler aracılığı ile satın alınan grup biletlerinde uygulamalar değişiklik gösterebilir. Konu ile ilgili olarak, grup bileti satın alınan acente ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air