MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PEGASUS HACKLENDİ ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI
Havacılık Haberleri
20 Mart 2021 Cumartesi 11:52

PEGASUS HACKLENDİ ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

Pegasus Hava Yolları’nın resmi internet sitesi olan flypgs.com'a siber saldırı gerçekleştirildi. Şirket konu ile alakalı açıklama yaparak yaşananlarla ilgili bilgi verdi

Dün akşam saatlerinde Pegasus Hava Yolları'nın resmi internet sitesi flypgs.com'a erişimde sorunlar yaşanmıştı. Kullanıcılar sosyal medya hesaplarından siteye erişim sorunu yaşadığını paylaşmıştı. Aradan çok kısa bir süre geçtikten sonra flypgs.com'un ana sayfasında bir mesaj belirdi. Mesajda sitenin "İllegal Platform" adlı grup tarafından hacklendiği belirtildi.

PEGASUS AÇIKLAMA YAPTI

Pegasus Hava Yolları tarafından Twitter’dan siber saldırı ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Değerli misafirlerimiz, Domain hizmeti aldığımız şirketin sistemlerine bir siber saldırı gerçekleşmiştir. Bunun sonucunda, ziyaretçilerimiz kendi web sayfamıza gelemeden başka bir sayfaya yönlendirilmiştir. Şirketimiz hizmetlerine, sunucularına veya verilerine yönelik herhangi bir erişim veya girişim söz konusu değildir. Saldırı internet sitemize yönlendirme yapan servislere yönelik gerçekleştirilmiş olup en kısa sürede çözümü için gerekli çalışmalar yapılmıştır."

Pegasus Hava Yolları’ndan ilerleyen saatlerde ise şu bilgiler verildi:

“Değerli misafirlerimiz,

Domain hizmeti aldığımız şirketin sistemlerine yönelik siber saldırı etkileri kaldırılmış ve web sitemiz http://flypgs.com’a tüm erişim sorunları çözülmüştür. İşlemlerinizi http://flypgs.com’dan ya da mobil uygulamamızdan tamamlayabilirsiniz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air