MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PEGASUS ZAFER HAVALİMANI’NDAN 4 YERE UÇACAK
Havacılık Haberleri
15 Nisan 2022 Cuma 12:57

PEGASUS ZAFER HAVALİMANI’NDAN 4 YERE UÇACAK

Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’ndan 4 yeni noktaya sefer yapacak. İşte Pegasus’un Zafer Havalimanından uçacağı o şehirler…

Pegasus Hava Yolları, SHGM’nin Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer Havalimanı’nın canlandırılması programı doğrultusunda havalimanından 4 yeni noktaya sefer başlatma kararı aldı.

Pegasus, Zafer Havalimanından Brüksel, Düsseldorf, Köln ve İstanbul Sabiha Gökçen’e uçacak. Karşılıklı olarak yapılacak uçuşlar 25 Mayıs tarihinde başlayacak.

Havayolu, uçuşların başlamasını sosyal medya hesaplarından, ”Afyon, Uşak ve Kütahya illerinden ulaşım kolaylaşıyor! Zafer Havalimanı'dan Brüksel, Düsseldorf, Köln ve İstanbul Sabiha Gökçen’e karşılıklı uçuşlarım 25 Mayıs’ta başlıyor!”şeklinde duyurdu.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA

Zafer Uluslararası Havalimanı, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet vermesi nedeniyle Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı konumunda bulunuyor. Havalimanı, garanti edilen yolcu sayısının çok altında kalması ve zarar etmesi nedeniyle kamuoyunu uzun süredir meşgul ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air