MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
POLİS AFRİKA UÇUŞLARINA YOĞUNLAŞTI
Havacılık Haberleri
15 Eylül 2023 Cuma 11:32

POLİS AFRİKA UÇUŞLARINA YOĞUNLAŞTI

Polisin Türk Hava Yolları’nın Amsterdam-İstanbul seferini yapan uçağının iniş takımlarında bulunan cesetle ilgili araştırması devam ediyor. Haberair.com'un edindiği bilgiye göre, uçağın son bir haftada yaptığı seferleri mercek altına alan polis, Afrika uçuşları üzerine yoğunlaştı

ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

THY’nin TC-JOA kuyruk tescilli, Airbus A330 tipi uçağının iniş takımlarında teknik kontroller sırasında bulunan ceset, 30-40 yaşlarında erkek bir Afrikalı’ya ait. Polis, cesedi kesin kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Adli Tıp Kurumu’nda yolcunun kimliği tespit edilmeye çalışılacak.

POLİS AFRİKA UÇUŞLARINI MERCEK ALTINA ALDI

Polis, Türk Hava Yolları uçağının iki günlük uçuş kayıtlarını ile İstanbul Havalimanı’nda güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ancak herhangi bir bulguya rastlamadı. Polis ekipleri Airbus 330 tipi uçağın son birkaç günde Afrika kıtasına yaptığı uçuşlar üzerine yoğunlaştı.

TC-JOA kuyruk tescilli uçak, 10 Eylül’de Moritanya’nın başkenti Nouakchott ve oradan Gambiya’nın başkenti Banjul, 11 Eylül’de ise Gabon’un başkenti Libreville ile Angola’nın başkenti Luanda’dan İstanbul’a uçtu.

Cesedi bulunan kaçak yolcunun bu noktalardan THY uçağına binme ihtimali üzerinde duruluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air