MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
RUS ÇİFT UÇAKTA UYGUNSUZ YAKALANDI
Dünyadan
28 Ekim 2019 Pazartesi 17:09

RUS ÇİFT UÇAKTA UYGUNSUZ YAKALANDI

Rossiya Havayolları uçağında seyahat Rus çift, diğer yolculara ve ekibe aldırmadan sevişince olanlar oldu. Olay pilota bildirildikten sonra uçağın inişinde çift gözaltına alındı

YOLCULARIN GÖZÜ ÖNÜNDE SEVİŞTİLER

Kabin memurları, uçakta diğer yolculara aldırmadan sevişen bir çifte bunu durdurmaları için uzun uğraş verdi. Moskova’dan Vladivostok’a giden Rossiya Havayolları uçağında yaşanan çirkin olay kamerayla da görüntülendi. Ekonomi sınıfında seyahat eden 41 yaşındaki erkek ile 43 yaşındaki kadın, inişte kamuya açık bir alanda oral seks yapmakla suçlanarak polis tarafından gözaltına alandı. Rusya İçişleri Bakanlığı'na göre çift 15 güne kadar "idari tutuklama" ve ceza ile karşı karşıya kalacak.

Görüntülerde kabin memuru, oturdukları koltuklarda sevişen çiftin yanına gidip bunu uçakta yapamayacaklarını, uçakta çok sayıda yolcu bulunduğunu ve uçağın içerisinin kamuya açık bir alan olduğunu hatırlatarak derhal yaptıkları işi sonlandırmalarını istiyor. Ancak erkek yolcunun yaptığının normalmiş gibi davranması dikkat çekiyor. Kabin memuru durumun kaptan pilota bildirildiğini de ikaz ediyor.

Çift inişte polis tarafından gözaltına alındı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air