MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
RUS S7 HAVAYOLLARI KAMPANYA BAŞLATTI
Dünyadan
5 Ağustos 2019 Pazartesi 19:23

RUS S7 HAVAYOLLARI KAMPANYA BAŞLATTI

Rusya’nın en büyük hava yolu şirketlerinden S7 Havayolları, Sibirya’daki orman yangınlarında yanan ağaçların yeniden dikilmesi için satılan her Sibirya biletinden 1.47 Euro’nun ayrılacağı bir kampanya başlattı.

S7 Havayolları, Sibirya’da yanan ağaçların yeniden dikilebilmesi için kolları sıvadı. Şirket, başlattığı kampanya çerçevesinde 1992-2005 yıllarındaki eski ismini, yani Sibir (Sibirya) ismini kullanacak. Firmanın açıklamasında, “Sibirya, havayolu şirketimizin yurdu. Bölgedeki duruma kayıtsız kalamayız. Yangınlar 3 milyon hektardan fazla bir alana yayıldı. Geçici olarak eski ismimiz olan Sibirya Havayolları’nı kullanacağız ve ormanların yeniden kazanılması için bir kampanya başlatıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

‘Birlikte 1 milyon ağaç dikelim’ çağrısı yapılan kampanyada ilk 24 saatte 53 bin 657 ağaç için kaynak toplandı. American, Finnair, Cathay Pasific, Qantas, LATAM ve Japan havayollarını kapsayan Oneworld Alliance bünyesindeki firma, Rus devlet şirketi Aeroflot’tan sonra ülkedeki ikinci büyük havayolu.(Sputnik)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air