MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SABİHA GÖKÇEN CEO’SUNDAN YİYECEK-İÇECEK AÇIKLAMASI
Havacılık Haberleri
7 Ağustos 2024 Çarşamba 16:46

SABİHA GÖKÇEN CEO’SUNDAN YİYECEK-İÇECEK AÇIKLAMASI

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Alp Er Tunga Ersoy’dan yemek fiyatlarıyla ilgili açıklama: “Esasında fiyatları Euro bazına çevirirseniz Avrupa'daki havalimanından çok daha pahalı değiliz, aynı fiyatlar.”

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, havalimanındaki yemek yerlerinin fiyatları ile ilgili "Esasında fiyatları Euro bazına çevirirseniz Avrupa'daki havalimanından çok daha pahalı değiliz, aynı fiyatlar" dedi.

Alp Er Tunga Ersoy, havalimanında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin çeşitli konulara dair sorularını cevapladı. Ersoy, “Yemek ücretlerinden şikayet edilir çok pahalı diye? Bunun sebebi nedir? “ şeklindeki soru üzerine, “Yeme-içme konusu da esasında Avrupa’ya bakarsanız aynı fiyatlar. TL’nin Euro karşısında değer kaybından dolayı Türk Lirası karşılığı olarak çok yüksek rakam gözüküyor. Biz bunu nasıl çözüyoruz? Her yere otomat makineleri koyuyoruz. Buradan yolcular daha düşük fiyata su veya sandviç alabiliyor. Zaten havalimanları da bunu yapmaya çalışıyor. İsteyen yolcuya temel gıdayı, su gibi, kahve gibi ucuza sağlamayı, isteyen kişiye de parasını verip daha lüks bir hizmet almayı isteyebiliyor. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Ama serbest piyasa olduğu için çok da fazla müdahil olamıyorsunuz. Avrupayla karşılaştırırsanız rakam olarak aynı.” cevabını verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air