MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SABİHA GÖKÇEN’DE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI
Havacılık Haberleri
16 Haziran 2021 Çarşamba 11:26

SABİHA GÖKÇEN’DE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı civarında olumsuz hava koşulları nedeniyle uçak seferlerinde aksamalar yaşanıyor

İstanbul hava sahasında etkili olan elektrik yüklü bulutlar (Kümülonimbus Bulutu), Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlarda aksamalara neden oluyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle yakıt kritiğine giren bazı uçaklar, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Marmara bölgesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran Kümülonimbus (CB) olarak adlandırılan elektrik yüklü bulutlar, İstanbul'da hava ulaşımını aksattı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki uçuşlarda zaman zaman gecikmeler yaşanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanına inmek için alçalan çok sayıda uçak, havada bir süre tur atmak zorunda kaldı. Yaşanan gecikmeler nedeniyle yakıt kritiğine giren 10'un üzerinde uçak İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları’nın 4 seferi İstanbul Havalimanı’na yönlendirildi. Bu seferler TK 7471 Antalya-Saw, TK 7559 Ankara-Saw, TK 7711 Tel Aviv-Saw ve TK 7511 İzmir -Saw.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuya ilişkin şu bilgiyi verdi:

“İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen varışlı 4 seferimiz İstanbul Havalimanına yönlendirilmiştir. Olumsuz hava koşulları kaynaklı gecikmelerden dolayı özür dileriz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air