MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SABİHA GÖKÇEN’DE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Türkiye'den
4 Ocak 2024 Perşembe 15:04

SABİHA GÖKÇEN’DE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yanlış perona giren yolcu, ortalığı ayağa kaldırdı. Görevli memura, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” dedi.

Aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile havayolu firması çalışanları arasında çıkan sözlü tartışma havalimanını karıştırdı. Firma görevlisine, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Senin sülaleni bitireceğim” sözleri ile tehditler savurup ortalığı birbirine katan yolcu, diğer yolcuların araya girmesiyle sakinleştirildi.

Olaya müdahale eden diğer görevliler, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı.

Havayolu firması görevlisi H.Ö.'nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, ortalığı birbirine kattı. Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cevher kartal
 4 Ocak 2024 Perşembe 17:27
Allah o memur kardeşimize yardımcı olsun...böyle yolcu çok gördük bilet alıp uçağa gelir sanki ülkeyi veya ucak şirketini satın alır yanlışı yapan kendi memurun ne günahı var o evinin riski için çalışmaya gelmiş bir bu ülkenin çocuğu yolcu olarak sana yol gösteriyor hizmet etmek için çalışıyor... yazik uzuldum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air