MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SABİHA GÖKÇEN’DE TARİHİ YOĞUNLUK BEKLENİYOR
Havacılık Haberleri
4 Nisan 2019 Perşembe 17:21

SABİHA GÖKÇEN’DE TARİHİ YOĞUNLUK BEKLENİYOR

Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak taşınma sırasında özellikle bazı yabancı havayollarının Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçmayı tercih etmesiyle havalimanında 2-3 gün boyunca günde 700 uçuşun yapılması bekleniyor

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, 5-6-7 Nisan tarihlerinde yoğunluk beklendiğini hatırlatarak yolculara bu durumdan etkilenmemek için en az 3 saat önce havalimanına gelme çağrısında bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan duyuru şöyle:

“Değerli misafirlerimiz, 5-6-7 Nisan tarihlerinde havalimanımızda yaşanabilecek olası yoğunluktan etkilenmemek için ucunuzun kalkış saatinden en az 3 saat önce terminalimizde olmanızı ve kabin bagajı ile yolculuk yapacak yolcularımızın check-in işlemlerini online olarak gerçekleştirmelerini önemle rica ederiz.”

GÖRAL: GÜNDE 700 SEFER BEKLİYORUZ

İSG CEO’su Ersel Göral, Haberair.com’un sorusu üzerine, “Evet büyük bir yoğunluk bekliyoruz. İçerisinde bulunduğumuz dönemde günde ortalama 500 uçuş yapılıyor havalimanımıza. Atatürk Havalimanı’nın taşınma operasyonun yapılacağı tarihlerde günde 700 uçuş yapmayı bekliyoruz. Tek pistle bu rakam gerçekten yüksek bir rakam. Taşınma süresince bize gelecek olan yabancı havayolları var. İşleyen bir havalimanı burası. Yabancı havayolları olaya ‘Burası en azından garanti, işleyen mekanlar var’ gözüyle bakıyor. O nedenle 2-3 gün boyunca bize misafir olacaklar” dedi.

Haberair.com-ÖZEL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air