MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SABİHA GÖKÇEN’DE UÇUŞLAR NORMALE DÖNDÜ
Havacılık Haberleri
28 Aralık 2022 Çarşamba 14:56

SABİHA GÖKÇEN’DE UÇUŞLAR NORMALE DÖNDÜ

Son dakika…. İstanbul’un Tuzla ilçesi Tepeören mevkiinde yapılan çalışma sırasında doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından güvenlik amaçlı olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş trafiği bir süre durduruldu. Uçuşlar saat 14.30 itibarıyla normale döndü...

Patlamanın meydana geldiği saat 13.00 sularından itibaren iniş için alçalan uçaklar tedbir amaçlı olarak İstanbul Havalimanı’na yönlendirildi. Bu sırada hiçbir uçak havada iniş için bekletilmedi.

Uçuş trafiği için herhangi bir tehlikenin olmaması üzerine Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş trafiği saat 14.30 itibarıyla normale döndü.

Patlama nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na inmesi planlanan İzmir, Bağdat, Ankara ve Bahreyn seferleri İstanbul Havalimanı’na yönlendirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Tuzla bölgesinde Tepeören Mahallesi'nde gerçekleşen doğalgaz kaçağından dolayı tedbir amaçlı uçakların kalkışı HEAŞ tarafından durdurulmuş olup, iniş yönündeki uçakları etkileme durumu olmadığından havalimanına inişler devam etmektedir" denildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air