MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ŞAMPİYONLARA COŞKULU KARŞILAMA
Türkiye'den
4 Eylül 2023 Pazartesi 19:12

ŞAMPİYONLARA COŞKULU KARŞILAMA

Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan Filenin Sultanları Türkiye'ye döndü.

Filenin Sultanları İstanbul Havalimanı'na iniş yaparak yurda dönüş yaptı. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, bando takımıyla karşılandı.

TVF Başkanı Akif Üstündağ, "Bu takımın, Olimpiyatlar'da da büyük başarı elde edeceğine inanıyorum." dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli de, "Buradaki çalışma hayatım harika başladı. Çok çalıştık, çok gururluyuz. Günde sadece 2 saat uyudum." diye konuştu.

Filenin Sultanları'ndan Simge Aköz, "2003'ten sonra yeniden madalyayı getirdik. Bu sene çok farklı bir takıma sahibiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Hep birlikte kazandık." ifadelerini kullandı.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA da sosyal medya hesaplarından, “Avrupa Şampiyonu FileninSultanları İGA İstanbul Havalimanı’nda! A Milli Kadın Voleybol Takımımızı bugün havalimanımızda bando ve çiçekler eşliğinde karşıladık. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşattıkları için tüm takıma, teknik kadroya ve federasyonumuza teşekkür ederiz. Tebrikler Türkiye Voleybol Federasyonu” paylaşımını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air