MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SILKWAY GROUP’TAN YARDIM UÇUŞLARI
Havacılık Haberleri
25 Şubat 2023 Cumartesi 11:11

SILKWAY GROUP’TAN YARDIM UÇUŞLARI

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan, Silkway Airlines ve Silkway West Airlines ile depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine insani yardım malzemesi taşımaya devam ediyor

Azerbaycan bayraklı havayolları Silkway Airlines ve Silkway West Airlines, Türk Hava Yolları’na destek vererek ihtiyaç duyulan noktalara yardım malzemeleri taşıdı. Deprem felaketinin yaşandığı tarihten bu yana 16 uçuş gerçekleştirilerek, 700 tonun üzerinde yardım malzemesi taşındı.

Yardım uçuşları Adana Şakir Paşa Havalimanı, İncirlik Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’ndan yapıldı.

Önceki akşam İstanbul Havalimanı varışlı olarak gerçekleştirilen uçuş, Hong Kong istasyonundan yola çıktı ve Türk Hava Yolları’na tahsis edilerek ihtiyaç duyulan noktalara yardım gönderileri taşıdı. Seferle 49 tonluk yardım malzemesi İstanbul’a ulaştırıldı.

Ülkemizde yaşanan acı kayıplar için başsağlığı dileklerinde bulunan Silk Way Group Türkiye Genel Müdürü Gökhan Yalçın, hayatta kalan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini iletti. Destek uçuşlarının hızla devam edeceğini belirten Yalçın, Türk Hava Yolları’nın da ihtiyaç duyduğu her noktada memnuniyetle destek vereceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air