MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SKYTEAM CEO’SU ÖVGÜLERİ ARKA ARKAYA SIRALADI
Havacılık Haberleri
5 Aralık 2019 Perşembe 12:44

SKYTEAM CEO’SU ÖVGÜLERİ ARKA ARKAYA SIRALADI

İstanbul Havalimanı’nda dün SkyTeam Lounge’ın açılış törenine katılan SkyTeam CEO’su Kristin Colvile, havalimanına hayran kaldı

Açılış seremonisi sonrası Haberair.com’a kısa bir mülakat veren Colvile, İGA’nın kendilerine sağladığı kolaylıklara teşekkür ederken, İstanbul Havalimanı’nın ferah ve doğal ortamından çok etkilendiğini söyledi.

İşte Genel Yayın Yönetmenimiz Süleyman ŞEN’in Skyteam CEO’su Kristin Colvile’e yönelttiği sorular ve Colvile’nin cevapları…

Süleyman Şen: Türk pazarına havacılık sektörü açısından bakışınız nedir ?

Kristin Colvile: Bu aslında bakarsanız hava yolları seviyesinde bir karar, onların Türkiye pazarını nasıl gördüğü daha önemli. Biz yeterince hava yolunu sayı olarak görüyoruz. 7 tane hava yolu buraya direkt olarak operasyonunu sürdürüyor. Dolayısıyla bu bizim için yeterli bir sayı. Biz de lounge’umuzu burada açmış bulunmaktayız.

S.Ş: Salonun belirgin özellikleri ve beklentileriniz nelerdir?

K.C: Yolculardan genelde yerel tecrübeleri deneyimlemelerini istiyoruz. Dolayısıyla Türk kültürünü lounge’umuza getirmeye çalıştık. İşte pide ile, çaylarla, meze tabağımızla hatta ışıklarla… Burada gördüğünüz doğal ışıkla, bir yaşam alanı olarak kullanmak istiyoruz. İnsanların yolculukları öncesinde rahatlayabilecekleri, dinlenebilecekleri alan olarak temin etmeye çalışıyoruz. Lounge’ımız 147 yolcu kapasiteli ve 7 havayolunun yolcuları kullanabilecek.

S. Ş: Kapasitenin yetersiz kalması durumunda genişletme imkanı olabilir mi ?

K.C: Bunu İGA ile kontrol etmek zorundayız. Şartları, kriterleri nelerdir diye.

S.Ş: İstanbul Havalimanı bölgenin hatta dünyanın en önemli hub’larından biri olma hedefiyle yola çıktı. Bu konu hakkında ne düşünüyor sunuz?

K.C: Güzel bir havalimanı, doğal, ışığı çok sevdim… Mimarisini sevdim, sıcak bir karşılama, davet var burada. Harika bir havalimanı olmuş. Bu havalimanında başardığınızla çok gurur duymalısınız.

S.Ş: SkyTeam üyesi yeni havayolları uçacak mı İstanbul’a? Böyle bir hazırlık var mı?

K.C: Bir fikrim yok bu konuda.

S.Ş: Hangi yolcular faydalanabilir SkyTeam lounge’tan ?

K.C: İstanbul Havalimanı'nda hizmet veren 7 havayolu şirketi burayı kullanacak. Air France, KLM, Saudia, MEA, Tarom, Korean Air ve Aeroflot Havayolları buradan hizmet alacak. First Class, Business Class ve Elite Plus yolcuları faydalanacak.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air