MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Havacılık Haberleri
2 Eylül 2022 Cuma 16:22

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün mesai sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Nöbetçi Müdürü Nedim ŞEN, son yolculuğuna uğurlandı.

Nedim Şen’in cenazesi bugün öğle saatlerinde helallik alınmak üzere görev yaptığı ve son nefesini verdiği DHMİ Atatürk Havalimanı D Blok önüne getirildi. Buradan da Söğütlüçeşme Akşemseddin Camisi’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına başta DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin olmak üzere bazı genel müdür yardımcıları, Atatürk Havalimanı Başmüdürü İsa Türkmen, daha önceki başmüdürler Celal Özuğur, Timur Alp Bayrak, DHMİ çalışanları ile Nedim Şen’in ailesi, yakınları ve dostları katıldı.

2 GÜN SONRA OĞLUNU EVLENDİRECEKTİ

Nedim Şen’in 4 Eylül Pazar günü oğlu Ömer’i evlendireceği, düğün hazırlıkları nedeniyle çok mutlu ve heyecanlı olduğu öğrenildi. 58 yaşında aramızdan ayrılan Nedim Şen, dün Başmüdürlük binasında kalp krizi geçirmiş, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülememişti.

Haberair.com olarak Nedim Şen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ile sabır diliyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air