MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TALPA DONÖR KAMPANYASI BAŞLATTI
Havacılık Haberleri
13 Nisan 2020 Pazartesi 17:12

TALPA DONÖR KAMPANYASI BAŞLATTI

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, Covid-19 hastaları için donör kampanyası başlattı

TALPA’nın internet sitesi talpa.org’de başlatılan kampanyada, donör olacak kişilerin hangi sağlık kriterlerini taşıması gerektiği sıralandıktan sonra, donörlerin doldurmaları gereken kişisel bilgileri sıralanıyor. Kişi tüm bilgileri girdikten sonra GÖNDER tuşuna basarak bilgilerini TALPA’ya göndermiş oluyor.

Bilindiği gibi havacılık camiası da Covid-19 virüsünden kayıp vermeye başladı. Türk Hava Yolları’nın emekli kaptan pilotlarından Mustafa Özden Türkön ile yine Türk Hava Yolları’nın A330/350 filosunda sorumlu kaptan olarak görev yapan Mehmet Ali Kılıç, hayatlarını kaybetmişti. Başka pilotların da Covid-19 nedeniyle hastanelerde tedavi altında oldukları biliniyor. TALPA’nın bu girişiminin oluşabilecek ihtiyacı karşılamak için başlattığı öğrenildi.

TALPA üyelerine yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Değerli Meslektaşlarımız,

COVID-19’ un yarattığı ortam içerisinde riskli gruplar içerisinde yer alarak zorlu günler geçiriyoruz. Bugün çok kıymetli bir meslektaşımızı, hocamızı kaybettik. Artık bu hastalıktan kurtulmak için donörün önem kazandığı günlere geldik. Donör olma kriterlerine sahip ve gönüllü insanları her an ulaşabilecek şekilde hazırda bekletmenin hayati önemi haiz olduğunun hepimiz farkındayız. Bu maksatla TALPA bilgi işlem tarafından bu listeyi oluşturmak üzere aşağıda linki verilen bir database altyapısı hazırladık. Buraya kayıt olmak için pilot olmak, herhangi bir pilot meslek örgütü üyesi olmak, herhangi bir şirket üyesi olmak gibi kriterler yoktur. Hayata tutunmaya çalışan bir insana destek olmak isteğinde olmak en önemli kriterdir. Duyuruyu tüm meslek gruplarımızda ortak olarak yayınlamak olabildiğince fazla kişiye ulaşması bakımından çok önemlidir. Saygılarımızla, TALPA”

TALPA’nın donör kampanyasına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air