MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TALPA’DA SEÇİM HEYECANI
Havacılık Haberleri
8 Aralık 2021 Çarşamba 17:32

TALPA’DA SEÇİM HEYECANI

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), 23 Aralık 2021 tarihinde seçimli Olağan Genel Kurul'la yeni başkanını seçecek. Bakırköy Titanic Port Hotel’de yapılacak seçimlerde iki liste yarışacak

Hüseyin Murat Ersoy başkanlığındaki mevcut TALPA yönetimi seçime ‘Beyaz Liste’ ile girerken, eski başkanlardan Ayhan Günal ve ekibi ise ‘Mavi Liste’ ile yarışacak.

TALPA Başkanlığına tekrar adaylığını koyan Ayhan Günal’ın ‘Mavi Listesi’ ‘BU DAVET BİZİM’ başlığı altında bir bildiri yayınladı.

‘Mavi Liste’nin bildirisi şöyle:

“Değerli TALPA üyesi,

2016-2018 Yılları arasında siz değerli meslektaşlarım ile birlikte TALPA yönetiminde görev aldık. Görev aldığımız bu dönemde ilklere imza attığımız gibi, mevcut sorunlara da çözümler ürettik. Üzülerek söylemem gerekiyor ki, son 3 yılda yaşanan ve bizi sektörel olarak derinden etkileyen başta pandemi olmak üzere farklı sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldık. Ne yazık ki sorunlarımıza her gün bir yenisi ekleniyor ve katlanarak büyümeye devam ediyor. Örneğin; Maddi kayıplarımız, ağırlaşan çalışma şartlarımız, genç meslektaşlarımızın büyüyen eğitim borçları gibi bu ve buna benzer birçok başlıkta toplayabileceğimiz sıkıntıları görmezden gelemeyiz. Ancak, unutmamak gerekir ki bu sorunların çözümü; Kararlı ve güçlü bir iradeden yani "BİZ" olmaktan geçiyor. Sadece pilotlar değil havacılığın tüm bileşenleri ile ortak hareket etme yetisini yeniden kazanmamız gerekiyor. İşte bu sebeple ben, arkadaşlarım ve özellikle sizlerin desteği ile TALPA 12. OLAĞAN GENEL KURULUNDA MAVİ LİSTE olarak tekrar aday olmaya karar verdik”

Mavi Liste'de yer alan isimler şöyle:

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sıradan bir pilot
 12 Aralık 2021 Pazar 19:26
Talpayı ticarethane dönüştürmek isteyen, zihnisinir ticaret fikirleriyle TALPA nın sahip olduğu maddi gücünü çarçur etmeye talip olanlar yine iş başında hadi bakalım. Seçilirler ise Talpanın kaynakları bunlardan korunmalıdır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air