MENÜ
İstanbul 11°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TAV ÖZEL GÜVENLİK SABİHA GÖKÇEN’DE OPERASYONA BAŞLADI
Havacılık Haberleri
3 Ocak 2023 Salı 13:20

TAV ÖZEL GÜVENLİK SABİHA GÖKÇEN’DE OPERASYONA BAŞLADI

TAV Özel Güvenlik, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Uçak Özel Güvenlik operasyonuna başladı. 1 Ocak 2023 tarihinde başlayan operasyon kapsamında Tel-Aviv ve Londra uçuşlarına hizmet verildi.

TAV Güvenlik’ten yapılan açıklamada, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Uçak Özel Güvenlik operasyonumuz, 1 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşen Tel-Aviv ve Londra uçuşları ile başladı”denildi.

UÇAK ÖZEL GÜVENLİK OPERASYONU NEDİR

TAV Özel Güvenlik, Türk Hava Yolları ve ilgili havayolunun uçtuğu destinasyona göre aldığı ek güvenlik hizmeti kapsamında, İngiltere ve İsrail destinasyonlarında Uçak Özel Güvenlik Hizmeti vermeye başladı.

Operasyon kapsamında yolculara pasaport ve vize kontrolü yapılıyor, ayrıca ilave arama - tarama hizmeti veriliyor. TAV Özel Güvenlik şu aşamada Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Londra Stansted Havalimanı ve İsrail’in Tel Aviv Havalimanı’na sefer yapan havayollarına bu hizmeti verecek.

TAV Özel Güvenlik, ‘C’Tipi Uçak Özel Güvenlik Sertifikası'na sahip ülkemizdeki birkaç firmadan birisi konumunda. Şirket, operasyonla Türk Hava Yolları’na ilk defa bu hizmeti vermiş oldu.

Haberair.com/ÖZEL

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air