MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TEPKİ ÇEKEN VİDEO
Türkiye'den
28 Mart 2019 Perşembe 17:32

TEPKİ ÇEKEN VİDEO

Video paylaşım sitesi youtube.com’da yayınlanan bir video büyük tepki çekti. Videoda B.K. isimli bir kişi, İzmir’den geldiğini belirterek Atatürk Havalimanı’nda başörtülü personele hakaretler yağdırıyor

Söz konusu kişi, İzmir’den geldiğini belirterek, “İnanamazsınız, şaka gibi. İran’a mı geldim, Türkiye’ye mi geldim bilemiyorum. Öyle bir ülke olarak geriye gidiyoruz ki umarım bir yerlerde o sarı kurdumuz, bizim ülkemizi kurtaran Mustafa Kemal Atatürk’e bir yerde rastlarız. Arkadaşlar her yer kapalı, her yer ya görevli kapalı, su satan kapalı, bilet kesen kapalı, herkes kapalı. Bir çarşafa girmeyeli kalmışlar. Arkadaşlar şaka değil, İran’da değilim. İzmir’den İstanbul’a geldim. Böyle bir şey yok şaka mı bu ya. Sürekli geliyorum ama resmen kopmuş, bayağı bir kopmuş… Kara böcek diyorum ben onlara, Ninja diyorum. Onlar bu ülkenin ahlaksızları, terbiyesizleri resmen X-Ray den geçiyorum kapalı, tipsiz. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz? Ülke olarak o kadar geriye gidiyoruz ki, hızla geriye gidiyoruz ki inşallah bir yerde o sarı kurdumuz Mustafa Kemal Atatürk’e rastlarız ki ona anlatırız derdimizi. Nur içinde yatsın, kemikleri sızlıyordur şu an. Yazıklar olsun, yok ben bu ülkeyi terk edeceğim. Çirkin pislikler. “ şeklinde cümleler sarf ediyor.

Videonun yayılması ve şikayetlerin artması üzerine harekete geçen savcılık, ‘Toplumda kin ve nefret söylemi dili kullandığı için’ B.K. hakkında yakalama kararı çıkardı. Aynı anda harekete geçen Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri de B.K.'yi aramaya başladı.

Youtube.com'daki o videoyu izlemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air