MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY 2023’TE AMERİKA’DA NEREYE UÇACAK?
Havacılık Haberleri
12 Ocak 2023 Perşembe 15:00

THY 2023’TE AMERİKA’DA NEREYE UÇACAK?

Türk Hava Yolları (THY), 2023’te ABD’nin hangi önemli şehrine uçmayı planlıyor? Söz konusu uçuşların başlaması hangi gelişmeye bağlı? Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat açıkladı…

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ABD’nin yeni İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh’ı THY’nin Genel Yönetim binasında ağırladı. Bolat buluşmada, THY’nin 2023 planlarından bahsederek, Boeing eğer 787 uçaklarının teslimini hızlandırırsa, yaz sonunda Detroit’e uçmayı planladıklarını açıkladı.

Bolat konuya ilişkin, “Sohbetimizin sonunda, Türkiye’deki İnanç Turizmi olanakları ve keşfiyle tarihi değiştiren “Taş Tepeler”e olan ilgiyi konuştuk. Sayın Başkonsolos geçen haftalarda anne ve babası ile birlikte Kapadokya’yı gezme fırsatı bulmuş. Detroit’in Livonia kasabasında yaşadıkları için de buraya Şikago üzerinden geliyorlarmış. Bu nedenle Detroit şehrine planladığımız seferlerimizin ne zaman başlayacağını çok merak ediyorlar. Eğer Boeing, 787 uçaklarımızın teslimini hızlandırırsa yaz sonunda açmayı planladığımızı belirttik. Malum, Detroit doktoramı yaptığım Michigan Üniversitesi’ne yaklaşık 40 dakikalık mesafe. Açılış seferi bahanesiyle hatıralarımı 30 sene sonra tazeleme fırsatı bulacağım için ben de dört gözle bu müjdeyi bekliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air