MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY BAYRAM TATİLİNDE 125 EK SEFER YAPACAK
Havacılık Haberleri
31 Mayıs 2019 Cuma 16:06

THY BAYRAM TATİLİNDE 125 EK SEFER YAPACAK

Türk Hava Yolları(THY), yarın başlayacak 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yüksek talebi karşılayabilmek amacıyla 125 ek sefer koydu. THY uçaklarında bayram öncesindeki doluluk oranı da yüzde 80’in üzerinde seyrediyor

Türk Hava Yolları, uzun bayram tatilinde talebi karşılayabilmek için belli hatlara ek seferler planladı. Buna göre, Ankara Esenboğa Havalimanı ile Antalya arasında 28, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bodrum arasında 13, Ankara ile İzmir arasında 11, Ankara ile Bodrum arasında 9, Ankara ile KKTC Ercan arasında 8, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Antalya arasında 7, Sabiha Gökçen ile Dalaman arasında 6, Ankara ile Dalaman arasında 4, Ankara ile Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında 4, Sabiha Gökçen ile Dalaman arasında 4, Ankara ile Trabzon arasında 2, Sabiha Gökçen ile Ercan arasında 2, Sabiha Gökçen ile Gaziantep arasında 2, yine Sabiha Gökçen ile Nevşehir Kapadokya Havalimanı arasında 2 ek sefer koydu. Bunların yanı sıra 20 hatta daha ek sefer koyan THY, bayram tatili süresince 125 ek sefer(122’si AnadoluJet, 3’ü Türk Hava Yolları)  yapmış olacak.

GÜNLÜK YOLCU SAYISI 200 BİNİN ÜZERİNDE

Öte yandan Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, bugün İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak Türk Hava Yolları uçakları 482 seferde yüzde 85.2 doluluk oranı ile 80.277  yolcu taşıyacak. 1 Haziran'da ise İstanbul'dan dünyanın 124 ülkesine uçacak Türk Hava Yolları uçaklarının doluluk oranları şu an yüzde 85.4, 495 gidiş seferindeki doluluk oranlarının daha da artması bekleniyor.

THY’nin bu iki gündeki genel doluluk oranı yüzde 80'in, günlük yolcu sayısı ise 200 binin üzerinde.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air