MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY ÇALIŞANLARINA NE KADAR ZAM YAPILACAK?
Havacılık Haberleri
19 Mart 2024 Salı 17:38

THY ÇALIŞANLARINA NE KADAR ZAM YAPILACAK?

Son dakika...Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında iki aydan fazla süren Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri sonuçlandı. Peki Türk Hava Yolları çalışanlarının maaşlarına ne kadar zam yapılacak? İşte binlerce çalışanın merak ettiği o zam oranı…

TİS görüşmelerinin sonuçlanmasıyla ilgili Hava-İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal’dan flaş açıklama geldi. Tatlıbal, “BAZ MAAŞLARA NET %64 oranında zam yapılmasına karar verilmiştir” dedi.

Hava-İş Başkanı Ali Kemal Tatlıbal’ın açıklaması şu şekilde:

“Kıymetli üyelerimiz, değerli emekçi kardeşlerim,

Üç ay boyunca mücadele ettiğimiz TİS sürecimiz, “Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftarı”nda, Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin himayelerinde, Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün ATALAY Bey, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat IŞIKHAN Bey’in eşliğinde, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet BOLAT Bey ile bir araya gelinmiş ve temel konularda mutabakata varılmıştır.

Yapılan görüşmede Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve destekleriyle, tüm gayretimiz ile üzerinde durduğumuz BAZ MAAŞLARA NET %64 oranında zam yapılmasına karar verilmiştir.

Ayrıca sürekli önemini vurguladığımız “Sosyal Yardımlar, Tazminatlar, Bayram İkramiyesi gibi tüm ek kazanımlarımız konularında da bugün vardığımız mutabakatın detayları, Sendikamız Hava-İş ve THY tarafından ortak açıklama ile yarın sizlerle paylaşılacaktır.

Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün ATALAY Bey’e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat IŞIKHAN Bey’e verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Haklı mücadelemiz de bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi’ye hürmet ve saygılarımızı sunuyor, Rabbimden kendilerine sıhhat, afiyet, âlî muvaffakiyet niyaz ediyoruz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air