MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY SPOR KULÜBÜNE MORAL YEMEĞİ
Havacılık Haberleri
31 Mart 2022 Perşembe 12:30

THY SPOR KULÜBÜNE MORAL YEMEĞİ

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Kupa Voley Final Etabı öncesi Türk Hava Yolları Yönetimi ile yemekte buluştu

2021-2022 Sezonunda kulüp tarihinde ilk kez ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Türk Hava Yolları Spor Kulübü A Kadın Voleybol Takımı, 30 Mart Çarşamba akşamı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu’nun düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binasında düzenlenen yemeğe, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Genel Müdür Yardımcısı (İnsan Kaynakları) Abdulkerim Çay, Kulüp Genel Sekreteri Abdullah Kelkitli, teknik heyet ve oyuncular katıldı. 

AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı maçları öncesi başarılı bir sezon geçiren Türk Hava Yolları’nda gelecek sezon için iddialı hedefler belirlendi.

Yemek sırasında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Sultanlar Ligi’nde ilk 4’e kalma başarısı gösteren takımımızı tebrik ederim. Önümüzdeki sene daha güçlü bir takım kurarak daha büyük hedefler koymak istiyoruz. Yönetim olarak tüm çalışmamızı bu yönde yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Türk Hava Yolları yönetimi, yemeğin ardından oyunculara ve teknik ekibe plaket ve hediyeler takdim etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emekli Teknisyen
 31 Mart 2022 Perşembe 23:54
Thy kadın voleybol takımını kutluyorum Thy spor kulubunun kurulusunda ve yonetim kadrolarında bulunmus birisi olarak 1979 yılinda Thy Gn.Md.Teknik yrd.cılıgi calisanlarınin ozverileriyle kurmus oldugu kulubu 5 bransta faliyetlerini kisitli imkanlarla devam ettiren futbol 3.profoseyenel lig voleybol bayanlar ligi hentbol bayanlar ligi basketbol ve bunlatin alt yapilari ile mucadele veren thy spor kulubunun ogunlerden kadinlar voleybol liginde bu basarilari yakalamasi gercekten gurur verici emegi gecen eski bir spor kulubu yoneticisi olarak kutluyorum ve basarilar diliyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air