MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY TEKNİK’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ
Havacılık Haberleri
7 Mayıs 2021 Cuma 12:04

THY TEKNİK’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ

Geçtiğimiz ay koronavirüsten hayatını kaybeden Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman’ın yerine atama yapıldı. THY Teknik A.Ş’nin yeni Genel Müdürü Mikail Akbulut oldu

THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman, geçtiğimiz Nisan ayında koronavirüse yakalanmış ve yaşam mücadelesini kaybetmişti. Türk Hava Yolları yönetimi, Karaman’dan boşalan THY Teknik A.Ş. Genel Müdürlük pozisyonuna atama yaptı. THY Teknik A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Mikail Akbulut oldu.

2010 yılından bu yana şirkette görev yapan ve son olarak Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Mikail Akbulut, bundan sonra Turkish Technic’in yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Mikail Akbulut kimdir?

2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Mikail Akbulut; Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programını 2011 yılında tamamlamıştır. 2010 yılında, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanlığı’nda Aviyonik Bakım Mühendisi olarak göreve başlayan Akbulut, 2016 yılında Dar Gövde A Bakım Müdürü olarak atanmıştır. 2018 yılında Kabiniçi Bakım Başkanlığı görevine getirilen Akbulut, 2020 yılının Aralık ayına kadar bu görevi ifa etmiş olup 2021 yılı itibariyle Genel Müdür (Operasyon-1) Yardımcısı olarak atanmıştır. Aslen Bayburtlu olan Akbulut, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air