MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY YENİDEN SUPER BOWL’DA
Havacılık Haberleri
9 Şubat 2022 Çarşamba 17:35

THY YENİDEN SUPER BOWL’DA

Türk Hava Yolları, son olarak 2020’de yer aldığı Dünyada en çok kişinin izlediği spor organizasyonu olan Super Bowl’da yeniden yer alacak. Maçı yayınlayacak televizyonlarda reklamları dönecek olan THY’nin reklam filminde yine Oscarlı oyuncu Morgan Freeman oynadı

Amerikan Futbol Ligi'nin (NFL) şampiyonluk maçı "Super Bowl" için geri sayım başladı. 13 Şubat’ta oynanacak şampiyonluk maçında Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals takımları karşılaşacak.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR SAHNE ALACAK

Super Bowl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını öncesi görkemine dönmeye hazırlanıyor. Los Angeles’ta yapılacak final karşılaşmasının devre arasındaki görkemli konserlerde bu yıl Dr. Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige ve Snoop Dogg sahne alacak. 70 bin 240 kapasiteli yeni SoFi Stadyumu, 56. Super Bowl için kapılarını kısıtlama olmadan açacak. Ancak izleyicilerin Kovid-19 aşı belgelerini ya da negatif test sonuçlarını göstermeleri ve bir şey yiyip içmedikleri anlarda maskelerini takmaları zorunlu tutuldu.

THY İKİ YIL ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları son olarak 2020 yılında Super Bowl’da yer almıştı. Pandeminin ağır etkilerinin hissedildiği 2021’deki final maçı etkinliklerinde yer almadı. ‘Pangea’ isimli filmde bir THY uçağında yolcu olarak bulunan Freeman, “Her yolculuk bizi aynı gerçeğe yaklaştırır. Hepimizin iletişime ihtiyacı var.” cümlelerini söylüyor. Pangea, Dünya'da yaşam başladığında bütün kıtaların bir ada gibi birbiriyle birleşik haline verilen addır.

Türk Hava Yolları Super Bowl’da boy gösterecek son marka oldu. Dünyada Covid-19’a karşı aşılanma artıkça seyahat alışkanlıkları geri dönmeye başladı. Yakın tarihte yapılan bir araştırma pandeminin yaklaşık iki yıllık gerilemesinin ardından 2022'de planlanan seyahatlerin 2019'daki sayıyı aşacağını ortaya koydu. Seyahat ve havayolu şirketleri de ürünlerini tanıtmak için Super Bowl’da tekrar yer almaya başladı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air