MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN İÇ HATLARDA YENİ UYGULAMA
Havacılık Haberleri
22 Eylül 2019 Pazar 11:59

THY’DEN İÇ HATLARDA YENİ UYGULAMA

Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında yeni bir uygulama başlattı

4 FARKLI BİLET TİPİ

Türkiye’de 50 şehirdeki 52 havalimanına seyahat eden misafirlerine konforlu bir uçuş deneyimi sunan Türk Hava Yolları, ürün ve hizmetlerini yolcularının memnuniyetini artıracak projelerle geliştirmeye devam ediyor. Bayrak taşıyıcı, iç hat uçuşlarında misafirlerinin tercihine sunduğu uçuş paketlerini 22 Eylül tarihi itibarıyla yeniledi.

ÜCRETSİZ İKRAM SUNMAYA DEVAM EDECEK

Ekonomi sınıfı için üç, business sınıfı için ise bir olmak üzere dört farklı bilet tipinde hazırlanan yeni uçuş paketleri sundukları ayrıcalıklar ile yolculara diledikleri ürün ve hizmetleri tercih etme fırsatı sunuyor. Misafirperverliği ve uçak içi ikramları dünya çapında takdir toplayan Türk Hava Yolları tüm bilet tiplerinde ücretsiz ikram sunmaya ise devam edecek.

Daha önce ekonomi kabini için Ekonomi Promosyon ve Ekonomi Esnek olarak iki farklı tipte sunulan uçuş paketleri yeni dönemde EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly seçeneklerinden oluşuyor.  Business sınıfında ise tüm ayrıcalıklar tek pakette yolculara sunulmaya devam edecek. 

*Business sınıfı ve ekonomi sınıfında sunulan yeni uçuş paketlerinin öne çıkan özellikleri tablodaki gibidir. Bilet ücret kuralları Türk Hava Yolları tarafından değiştirilebilir.

Türk Hava Yolları’nın yeni uygulamasına dair bütün detaylara www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air