MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ FİLMİ
Havacılık Haberleri
19 Haziran 2022 Pazar 12:12

THY’DEN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ FİLMİ

Türk Hava Yolları, Babalar Günü’nü pilot babalarına sürpriz yaptığı ve çekimlerinin Nevşehir, Yalova ve İstanbul’da gerçekleştirdiği bir video ile kutladı. İşte o duygusal film...

Uzun zamandır evlatlarından ayrı olan pilot babaları, çocuklarıyla olan hikayelerini anlattı. Babaların bilmediği ise asıl sürprizin kendilerine yapıldığı anlardı.

“Pilot Babaları için En Güzel Hediye Kavuşmak”    

Pilotların hayalleri ve başarı hikayelerinin babaları tarafından anlatıldığı videonun sonunda kapıdan içeri giren pilotlar uzun zamandır görmedikleri babalarına unutulmaz bir sürpriz yaptı.

Duygusal anların yaşandığı Türk Hava Yolları Babalar Günü filminde; Sorumlu Kaptan Pilot Mehmet Türker Turgut ve babası Müstecep Turgut, II. Pilot Burcu Sueda Acar ve babası İrfan Acar ile II. Pilot Mustafa Erdinç Dalkılıç ve babası Ercan Dalkılıç yer aldı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Çok uzak
 19 Haziran 2022 Pazar 12:34
Böyle teklam yapmayı çık seven bir şirketimiz var Ancak ucus saatleri dinlenme süreleri yıllık izinler pazar mesaileri kesintilerin geri ödenmesi deyince duvarları seyreden kapitalist bir anlayıda var. Yanlış planlama yüzünden yapamadığımız uçuşların hesabını soracağınız adamların bir kısmı LA de geri kalanları yerinden oynatamazsın. Pilot eksiğini gidermede 1 yılngeç kaldılar. Neyin reklamını yapıyorlar anlamak mümkün değil.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air