MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN ‘FİLENİN SULTANLARINA’ ÖZEL JESTLER
Havacılık Haberleri
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:39

THY’DEN ‘FİLENİN SULTANLARINA’ ÖZEL JESTLER

Türk Hava Yolları, Filenin Sultanları için uçuş esasında yapılan sürpriz anons sahnesini de içeren özel bir video da hazırladı.

Türk Hava Yolları’ndan bu haftasonu Japonya’da aldığı galibiyetlerle olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları’na özel jestler geldi.

Bugün TK51 seferiyle Tokyo’dan İstanbul’a hareket eden millilerimize uçuşları öncesinde 1 haftalık "Turkish Airlines Holidays" seyahat paketi hediyesi takdim edildi. Ayrıca, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar’a da Türk Hava Yolları Japonya Müdürü Ahmet Tuğcu tarafından takım adına bir tebrik çiçeği verildi. Tüm kafile seyahatlerini Business Class’ta gerçekleştirdi.

Uçuş esnasında Filenin Sultanları için sürpriz bir anons da yapıldı. Anonsta “Değerli Yolcularımız, şu an uçağımızda Avrupa Şampiyonu olarak bizlere bu büyük gururu yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımımız da bulunuyor. Japonya’dan 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanarak ayrılan Filenin Sultanlarına bu başarı için Türk Hava Yolları ailesi adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Milli Bayrak Taşıyıcı olarak Avrupa Şampiyonu Sultanlarımızı, Paris’e ve daha büyük başarılara taşımayı heyecanla bekliyor, hepinize iyi uçuşlar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

AHMET BOLAT’TAN TEBRİK

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Cumhuriyetin 100. Yılında ülkemize iki şampiyonluk yaşatan ve bu haftasonu olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanlarını bu önemli başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu olarak bayrağımızı dünyanın birçok önemli noktasında dalgalandıran millilerimizle gurur duyuyoruz. Uzun yıllardır Türk Sporunun en önemli destekçilerinden olarak yine voleybolcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Temmuz ayındaki 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi Şampiyonluğuyla göğsümüzü kabartan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında da ipi göğüsleyerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonluğuna uzanmıştı. Dünya 1 numarası olan Filenin Sultanları, Tokyo’da 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Japonya ve Belçika’yı da devirerek grubunu namağlup lider olarak tamamladı ve olimpiyat vizesini aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air