MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’NİN SİSTEMİ ÇÖKTÜ SEFERLER İPTAL EDİLDİ
Havacılık Haberleri
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:53

THY’NİN SİSTEMİ ÇÖKTÜ SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Son dakika…Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşanıyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "İstanbul çıkışlı 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi.

THY'nin alt yapı sistemi çöktü; rezervasyon işlemleri aksadı, biniş kartları elle yazıldı, uçaklar rötar yaptı… Yolcular yaşadıkları mağduriyeti sosyal medyadan paylaştı.

THY'DEN AÇIKLAMA

Tepkilerin ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından konuyla ilgili iki açıklama yaptı. Üstün ilk açıklamasında, “Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz” dedi.

Daha sonra yaptığı açıklamada ise, “Network altyapısı kaynaklı sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan durum hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz” bilgisini verdi.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak, “İstanbul çıkışlı 19.00 – 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” dedi.

“OLACAK İŞ DEĞİL”

Öte yandan İYİ Partili Mehmet Aslan da sosyal medyadan tepki göstererek, “Türk Hava Yolları'nın sistemleri çöktü. THY uygulaması ve bilet satış kontuarında şu an işlemler yapılamıyor. Tüm uçaklar rötarlı. Elle yazılıyor biniş kartı. Olacak iş değil. Siber saldırıdan şüpheleniliyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air