MENÜ
İstanbul 16°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’NİN YENİ ROTASI: MALABO
Havacılık Haberleri
4 Şubat 2020 Salı 15:22

THY’NİN YENİ ROTASI: MALABO

Türk Hava Yolları Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’ya uçmaya hazırlanıyor. Peki neresi bu Malabo?

Dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları, uçuş ağına yeni bir nokta eklemeye hazırlanıyor. THY, 7 Şubat Cuma günü, Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’ya uçmaya başlıyor. THY, yeni hattı sosyal medya hesaplarından “Keşfedilecek yepyeni bir destinasyonumuz var: Malabo. 7 Şubat’ta başlayacak uçuşlarımızla Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’yu bizimle keşfedin” şeklinde duyurdu.

PORTEKİZLİ DENİZCİLER KEŞFETTİ

15. yüzyılda Portekizli denizciler tarafından keşfedilen Malabo, Ekvator Ginesi’ne bağlı bir ada olan Bioko’da yer alıyor ve ülkenin başkenti konumunda. Egzotik hayvanların görülebileceği el değmemiş doğal ortamları, altın renkli kumlara sahip kusursuz sahilleri ve renkli şehir kültürü ile ünlü.

Egzotik bir tatilin kapılarını aralayan Malabo, zengin petrol ve doğalgaz kaynakları sayesinde Afrika’nın kozmopolit ve gelişmiş şehirleri arasına girmeye aday. Burası daha çok bir “expat” şehri olsa da adanın Güney Atlantik Okyanusu kıyısındaki muhteşem kumsalları ve el değmemiş tabiatı, doğa aşıklarını buraya çekiyor. Malabo, aynı zamanda kültürel öğelerine sahip çıkmış bir şehir. Buradaki müzelerde etnik kültüre ait eserler ve hikayelerle karşılaşmak mümkün.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air