MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇAĞA İNİŞ İZNİ VERİLMEDİ
Dünyadan
11 Mart 2020 Çarşamba 18:35

UÇAĞA İNİŞ İZNİ VERİLMEDİ

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını futbolda ilginç gelişmelerin yaşanmasına neden oluyor. Bu kez son dakika haberi İtalya'dan geldi

Sevilla - Roma mücadelesinin yarın akşam UEFA Europa League son 16 turunda TSİ 20:55'de oynanması bekleniyordu. UEFA Avrupa Ligi maçı için Sevilla’ya giden ve Roma kafilesini taşıyan uçağa iniş izni verilmedi. Roma Kulübü de UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynayacağı maç için İspanya'ya gitmeyeceğini duyurdu. Sevilla - Roma maçının ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor.

"ELENİRSEK ELENELİM"

Getafe'de başkan Torres de UEFA Avrupa Ligi'ndeki Inter ile oynayacakları maç için İtalya'ya gitmeyeceklerini belirtmiş ve "Bu maçı Milano'da oynamak yerine UEFA'dan alternatif bir çözüm istedik. Koronavirüs salgınının tam ortasına gitmek istemiyoruz" demişti. Torres, "Maça çıkmayacağımız için elenirsek elenelim. İstemediğimiz bir yere gitmeyeceğiz. Ya başka bir yerde oynarız ya da ertelenir. Erteleme daha mantıklı bir çözüm olur. UEFA bizden bu seyahat için özel izin almamızı istiyor. Almayacağım. Ülkemin yasalarına bağlı kalacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

  Haberin Videosu

korona virüs, UEFA, Avrupa ligi, Sevilla, Roma, uçak, iniş, izni, verilmedi, iptal, İtalya, İspanya, Getafe
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air