MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇAKTAKİ YOLCULAR ŞOK GEÇİRDİ
Havacılık Haberleri
20 Eylül 2024 Cuma 19:39

UÇAKTAKİ YOLCULAR ŞOK GEÇİRDİ

SAS Havayolları'na ait Oslo-Malaga seferini gerçekleştiren "SK4683" sayılı uçak, yolculardan birinin yemeğinden çıkan fare nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldı.

18 Eylül’de yaşanan olayda "A320-200" model uçaktaki yemek servisi sırasında, bir yolcunun açtığı yemek tepsisinden bir fare fırladı ve kabin içerisinde kayboldu.

Olayı "güvenlik riski" olarak değerlendiren uçuş ekibi, detaylı bir inceleme yapılabilmesi amacıyla uçağı Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a yönlendirdi. SAS yolcu uçağı, planlanan rota dışına çıkarak Kopenhag'a acil iniş gerçekleştirdi.

Uçaktaki yolculardan Jarle Borrestad, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yanımdaki kadın yemeğini açtı ve içinden bir fare çıktı. İnanılmaz bir olay!" ifadelerini kullandı.

SAS sözcüsü Oystein Schmidt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olay sonrası prosedürlerimiz doğrultusunda uçağımızda gerekli değişiklikler yapıldı. Yolcular, başka bir uçakla Malaga'ya aktarıldı. Bu tarz olaylar nadiren yaşanır. Tedarikçilerimizle iş birliği yaparak benzer durumların tekrarlanmaması için gerekli incelemeleri başlattık." dedi.

Fare olayı sonrası uçakla seyahat eden yolcular durumu şok edici bulurken, olay uluslararası basında geniş yankı buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air