MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
VATANJET HAVACILIK A.Ş. RUHSATINI ALDI
Havacılık Haberleri
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:41

VATANJET HAVACILIK A.Ş. RUHSATINI ALDI

Şubat 2021'den beri Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) bünyesinde hava taksi faaliyetlerini yürüten VatanJet’in tescil işlemleri tamamlandı. Şirket, 9 Ocak 2023 itibarıyla hava taksi işletme ruhsatını aldı

Vatanjet’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, ”Şubat 2021'den beri Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) bünyesinde hava taksi faaliyetlerini yürütmüş olduğumuz VatanJet markamızı; 21/10/2022 itibariyle VatanJet Havacılık A.Ş.'nin kuruluşu ile şirketleştirdik. Şirketimizin tescil işlemleri tamamlanmış olup hava taksi işletme ruhsatımızı 09/01/2023 itibariyle almış bulunuyoruz.

VatanJet ailesi olarak bugüne kadar başarı ile sürdürdüğümüz hava taksi faaliyetlerimizi, yeni kurulan şirketimizin çatısı altında da, beklentileri karşılayacak bir vizyonla geliştirip; misafirlerimize emniyetli ve kaliteli uçuş hizmeti sunmaya devam edecek ve ülkemiz sivil havacılığının ilerlemesine katkı sağlayacak şekilde, belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek adına büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air