MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
VATANJET UÇAK SAYISINI İKİYE ÇIKARDI
Havacılık Haberleri
20 Şubat 2023 Pazartesi 11:56

VATANJET UÇAK SAYISINI İKİYE ÇIKARDI

Vatanjet Havacılık A.Ş. filosuna bir jet daha ekledi. İkinci uçak da ilk uçak gibi Gulfstream 450 model…

Kurumsal ve bireysel iş jeti kiralama hizmeti veren Vatanjet Havacılık, filosuna bir iş jeti daha ekledi. Yeni jet ilki gibi Gulfstream 450 model.

Şirket gelişmeyi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada, “VatanJet büyüyor. İşletmemize ikinci Gulfstream 450 uçağını ekledik. Uçak sahibi firmaya, VatanJet'e duyduğu güven; ekibimize bu süreçte göstermiş oldukları yoğun çalışma için teşekkürlerimizi sunarız.” denildi.

VIP HAVA TAKSİ İŞLETMECİLİĞİ

VatanJet Havacılık A.Ş., VIP hava taksi işletmeciliği faaliyetlerini, sivil havacılık alanında uzman ve geniş tecrübeye sahip ekibiyle gerçekleştiriyor. Şirket, müşterilerine emniyetli, kaliteli, konforlu seyahat etme imkanı sunarken; hava taksi sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

YILMAZ: SORUMLULUĞUMUZ İKİ UÇAĞA ÇIKTI

Vatanjet Havacılık Genel Müdürü Onur Yılmaz, ikinci uçağın filolarına katılmasıyla ilgili Haberair.com’a yaptığı açıklamada, “Birinci amacımız kendi uçağımızla hizmet vermekti. İkinci amacımız ise başkalarının uçaklarına kendi ruhsatımız altında hizmet vermek. Bu ikinci uçağın sahibi biz değiliz, uçak işletmemiz altına girdi. İşletme hizmetini biz vereceğiz. SHGM’ye başvurarak bizim ruhsatımız altında işletme yetkisini aldık. 4 pilotumuz vardı, yeni uçakla birlikte uçuş ekibimiz 6’ya çıktı. Kabin ekimiz de 2 kişi oldu. Satış ekibimiz mevcuttu, sorumluluğumuz hem teknik olarak hem de ticari olarak iki uçağa çıktı” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air