MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
Havacılık Haberleri
23 Nisan 2024 Salı 22:07

RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI

Rusya'dan vatandaşlarına Türk Hava Yolları uyarısı! Rusya, THY’nin Rusya Federasyonu vatandaşlarına zorluk çıkardığı şikayetleri üzerine vatandaşlarına Türk Hava Yolları ile seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı.

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Arjantin ve Meksika’ya uçuşlarında THY’nin Rusya Federasyonu vatandaşlarına zorluk çıkardığı haber ve şikayetleri üzerine THY ve Türk Dışişleri Bakanlığı ile temasa geçerek açıklama talep etmişti. Talebine Türkiye tarafından yanıt alamayan Rusya, vatandaşlarına ‘THY ile seyahat etmeme’ uyarısını yaptı.

İzvestia Gazetesi’ne konuşan bir Türk Hava Yolları yetkilisi, Rus vatandaşlarının uçaklara kabul edilmemesinin konuyla bir ilgisinin olmadığını belirtti. Durumun özellikle Meksika'dan yasa dışı yollardan ABD'ye girmek isteyen mültecilerin mevcut durumundan endişe duyan Meksikalı yetkililerin politikasıyla ilgili olabileceğini belirten yetkili, ayrıca pasaport sahibi Rus turistlerin Meksika'ya girişine izin verilmeme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu konusunda da uyardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air