MENÜ
İstanbul 17°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
4. ASKERİ RADAR VE SINIR GÜVENLİĞİ ZİRVESİ
Savunma
15 Mart 2023 Çarşamba 21:10

4. ASKERİ RADAR VE SINIR GÜVENLİĞİ ZİRVESİ

Yerli savunma sanayii yeni projelerini MRBS’de tanıtacak. Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ertelenen 4. Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi – MRBS, 21-22 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenecek.

İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği - MÜSİAD Ankara Şubesi tarafından hayata geçirilen 4. Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi - MRBS, 21 Mart 2023 tarihinde Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde başlayacak. Zirve iki gün sürecek.

MRBS’nin açılışını 21 Mart 2023 Salı günü saat 10.00’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz gerçekleştirecek.

MRBS, askeri radar ve sınır güvenliği alanında ülkemizin en kapsamlı ihtisas etkinliği konumunda.

MRBS’de öne çıkanlar;

Savunma sanayii temsilcilerinin sınır güvenliği alanındaki en yeni projeleri stand alanlarında tanıtılacak.

Alanında uzman konuşmacılar; hava, kara, deniz sınırlarındaki öncelikli gündemleri masaya yatıracak, HAARP teknolojisi ile Türkiye’deki uzay çalışmalarının geleceği de tartışılacak.

İki gün sürecek MRBS’de yerli ve milli üreticiler ihracat potansiyeli taşıyan ürünlerini yabancı ülke temsilcileriyle buluşturma fırsatı yakalayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air