MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AYCI AIR INDIA İÇİN CUMHURBAŞKANININ ONAYINI ALMIŞ
Havacılık Haberleri
19 Şubat 2022 Cumartesi 16:09

AYCI AIR INDIA İÇİN CUMHURBAŞKANININ ONAYINI ALMIŞ

Ocak ayında Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığından ayrılan İlker Aycı, Air India’dan iş teklifi almıştı. Aycı: Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya kararımı bildirdim” dedi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İcra Komitesi Başkanlığı'ndan ayrılan İlker Aycı, kısa süre içerisinde Hintli Air India’dan iş teklifi almıştı. Aycı teklifi kabul etmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’a danıştığını ve onayını aldığını açıkladı.

“EŞİMLE OTURDUK DEĞERLENDİRME YAPTIK”

Dünya Gazetesi’nden Vahap Munyar’a konuşan Aycı, Tata Group bünyesindeki Air India’ya geçiş sürecini anlattı. Aycı "THY’deki görevim bittikten sonra eşimle de oturduk ve değerlendirme yaptık. Air India, Tata Group’a geçişiyle birlikte yeni bir döneme hazırlanıyor. Bu yeni dönemde rol almak, Hindistan’da görev yapmak benim için de farklı bir açılım olacak." dedi.

Air India’nın iş teklifini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktardığını belirten Aycı, "Sayın Cumhurbaşkanımıza gelen teklifi anlattım. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya görevi kabul etme yolundaki kararımı bildirdim" ifadesini kullandı.

1 NİSAN’DA TÜM İŞTİRAKLERİN BAŞINA GEÇECEK

Mart ayından itibaren şirketin toplantılarına girmeye başlayacağını belirten Aycı, "1 Nisan’dan itibaren Air India ile birlikte tüm iştiraklerinin de başına geçmiş olacağım" dedi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air